PART II - dzień 15 - 03.11.2014 1. ODŻYWIANIE Czas postu: ~15h Czas uczty: ~9h +/- 30min Energia: 2388kcal Białko: 214,60g Tłuszcz: 66,93g Węglowodany: 247,16g 1. Gofry z jogurtem, borówkami i winogronem 2. Sałatka z kurczaka + ww z wafli i bananów 3. Polędwiczki z warzywami + ryż + banan, melon i żelki :) (potreningowy) [...]
PART II - dzień 22 - 10.11.2014 http://imageshack.com/a/img537/9328/mpbyct.png Czas postu: ~15h Czas uczty: ~9h +/- 30min Energia: 2388kcal Białko: 214,60g Tłuszcz: 66,93g Węglowodany: 247,16g 1. Gofry z jogurtem, borówkami i winogronem 2. Sałatka z kurczaka + ww z wafli i bananów 3. Wołowina z warzywami + ryż + banan, melon i żelki :) [...]
MUSCLE MASS - 29.11.2014 - P1M1D6 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/661/oufx4f.png Czas postu: ~15h Czas uczty: ~9h Szczegółowo dostarczono: Energia: 1982kcal Białko: 174g Tłuszcz: 77g Węglowodany: 167g 1. Serek wiejski z pomidorem, kiełkami i chlebem 2. Sałatka z jajkami i orzechami nerkowca + kefir i banan 3. Spaghetti z wołowiną i [...]
MUSCLE MASS - 04.12.2014 - P1M2D11 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/905/xvi7Yw.png Czas postu: ~15h Czas uczty: ~9h Energia: 2753 kcal Białko: 217 g Tłuszcz: 64 g Węglowodany: 354 g 1. Serek wiejski + warzywa + owoce 2. Kurczak + sałatka z brokułami z selerem naciowym i żurawiną + wafle ryżowe i banan 3. Łosoś z sosem [...]
MUSCLE MASS - 06.12.2014 - P1M2D13 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/905/xvi7Yw.png Czas postu: ~15h Czas uczty: ~10h Energia: 1983kcal Białko: 174g Tłuszcz: 78g Węglowodany: 167g 1. Serek wiejski z pomidorem, kiełkami i chlebem 2. Sałatka z jajkami i orzechami nerkowca + kefir i banan 3. Spaghetti z wołowiną i parmezanem [...]
MUSCLE MASS - 27.12.2014 - P2M1D34 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/674/HmWcim.png Czas postu: 16h Czas uczty: 8h Energia: 1983kcal Białko: 174g Tłuszcz: 78g Węglowodany: 167g 1. Śniadanie: serek wiejski z pomidorem i kiełkami 2. Obiad: sałatka z jajkami i orzechami nerkowca + kefir i banan 3. Kolacja: spaghetti z wołowiną i parmezanem [...]